Termene & Condiții

1. DISPOZIȚII GENERALE

Grupul Zoopie® este alcătuit din societățile:
ZOOPIE CONCEPT SRL | Cod Unic de Înregistrare: RO42606771
ZOOPIE INVEST SRL | Cod Unic de Înregistrare: RO45108658
ZOOPIE SOLUTIONS SRL | Cod Unic de Înregistrare: RO45414878 

Vizitarea sau cumpărarea prin orice mijloace (comandă online, telefonic, email, etc.) a produselor de pe site-ul www.zoopie.ro implică automat acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.
Acest site este întreținut și administrat de către Grupul Zoopie®, denumită în continuare Furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului www.zoopie.ro, va fi denumită Client.

  

2. CONȚINUTUL SITE-ULUI

Grupul Zoopie® definește prin conținut, toate informațiile conținute pe site în forma de text, date, imagini (poze). Grupul Zoopie® își rezervă dreptul de a actualiza, sau de a modifica conținutul acestui site fără a anunța în prealabil. Întregul conținut al site-ului www.zoopie.ro este proprietatea Furnizorului și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Furnizorului, a oricăror elemente din conținut, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din conținutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. În cazul în care observați o încălcare a drepturilor de autor de către www.zoopie.ro vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email: contact@zoopie.ro

 

3. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.zoopie.ro (texte, imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Grupului Zoopie®, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit Grupul Zoopie® nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc si acestea nu obliga scocietatea la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pe www.zoopie.ro pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi. Grupul Zoopie® isi rezerva dreptul de a corecta eventuale erori de afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, fara a anunta in prealabil.

Grupul Zoopie® face tot posibilul ca produsele livrate să respecte cât mai mult descrierile prezentate pe site. Totuși, în cazul în care conținutul produsului sau, unele caracteristici ale produsului au fost afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este egală cu valoarea produselor încasate de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi făcut răspunzător pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorită nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produsului.

Clientul își asumă în totalitate responsabilitatea utilizării produselor achiziționate de la Grupul Zoopie®.

 

4. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR PERSONALE

Grupul Zoopie® este operator de date cu caracter personal înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 4047 din 21/02/2020.

Conform cerințelor Legii nr. 363 din 28 decembrie 2018 privind protecţia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal de către autorităţile competente în scopul prevenirii, descoperirii, cercetării, urmăririi penale şi combaterii infracţiunilor sau al executării pedepselor, măsurilor educative şi de siguranţă, precum şi privind libera circulaţie a acestor date, Grupul Zoopie® are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), marketing și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. 

Datele dvs pot fi colectate in urmatoarele situatii:
a. achizitionarea unui produs de pe site
b. descărcarea unor materiale
c. crearea unui cont pe site
d. returnarea produselor

Informatiile colectate de catre Grupul Zoopie®L avand ca scop onorarea comenzilor (ex: nume, prenume, adresa, numar telefon), pot fi furnizate partial companiilor de curierat pentru expedierea si livrarea coletelor.

Informatiile colectate de catre Grupul Zoopie® avand ca scop publicitatea (ex: cookie, IP, adresa e-mail) pot fi folosite pentru comunicarile de marketing targetate pe care le facem prin intermediul unor terti colaboratori.

Grupul Zoopie® colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, etc. numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. Refuzul furnizării a acestor date, duce la imposibilitatea procesării și finalizarii comenzilor transmise de către Grupul Zoopie®.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul firmei noastre, str. Drumul Fermei, nr. 105A, Popesti Leordeni, Ilfov, sau prin e-mail la adresa contact@zoopie.ro.

Grupul Zoopie® si www.zoopie.ro nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.zoopie.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.zoopie.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs. din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax, sau prin e-mail. Grupul Zoopie® este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare nr. 4047 din 21/02/2020.

Grupul Zoopie® nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

  

5. GARANȚIE ȘI CONFORMITATE

Garanția produselor achiziționate este de 12, 24, 36 sau chiar 120 de luni, în funcție de produsul achiziționat. Toate produsele achiziționate de pe site-ul nostru vor beneficia de garanție pe baza facturii. Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre. În cazul nereparării produsului, precum și a imposibilității de înlocuire a acestuia de către Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achiziționarea altor produse din magazin. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului în cazul nereparării sau neînlocuirii produsului este valoarea sumei încasate de către Furnizor de la acel Client, pentru acel produs.

Grupul Zoopie® este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate, au suferit imersii de lichide sau socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este recomandata.

Toate produsele cumpărate din magazinul nostru sunt noi și se livrează împreună cu manualul utilizatorului și documentația tehnică. Grupul Zoopie® garanteaza autenticitatea si originalitatea produselor comercializate in magazinul www.zoopie.ro si nu incurajeaza comercializarea produselor contrafacute.

 

6. PREȚURI ȘI TAXE

Prețul final plătit de către client la ridicarea coletului este format din prețul produsului afișat pe site + cheltuielile de livrare și de transport.
Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct către firma de curierat, totodata se poate face în avans, prin ordin de plată în baza unei facturi proforme, sau prin plata cu cardul.

Promoții și oferte speciale:
În cazul în care prețul sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul in cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat incă.

Prețurile produselor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile și ofertele speciale sunt valabile în perioada de timp menționată, iar în cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.

În cazul epuizării stocului se vor oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca și aspect și specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a terminat.

 

7. SUPORT TEHNIC ȘI CONSULTANȚĂ PROFESIONALĂ

Având o experiență de peste 5 ani, magazinul www.zoopie.ro oferă clienților săi suport tehnic și consultanță de specialitate în limita resurselor disponibile. Suportul tehnic se oferă prin telefon sau prin email de către consultanții noștri de vânzări sau după caz, de către departamentul tehnic. Suportul tehnic oferit de societatea noastră constă în ajutarea și sprijinirea clienților să identifice din punct de vedere tehnic produsele solicitate, să verifice compatibilitatea produselor cu alte produse, sau să găsească soluții tehnice în funcție de cerințele și nevoile clienților.

  

8. LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele achiziționate de pe site-ul www.zoopie.ro vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciului de curierat rapid.

Termenul de livrare este de 48 ore, in cursul zilelor lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. În cazul în care produsele comandate vă vor fi livrate în mai multe transe, dvs. veți achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc, veți fi înștiințat. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul produselor care nu se află pe stoc, sau în cazul comenzilor mari, termenul de livrare poate creste in functie de disponibilitatea in stocul producatorului si se va comunica personal. Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct către firma de curierat, in avans, prin ordin de plată în baza unei facturi proforme, sau cu cardul.

 

9. RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, consumatorul (persoană fizică) are dreptul să notifice în scris compania că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produselor de către client. 

Procedură pentru returnarea produselor: 
Rugăm să fie menționate telefonic (0750 44 66 22) următoarele detalii, sau prin e-mail la adresa contact@zoopie.ro:

Numărul comenzii: __________
Numele: __________
Numărul de telefon: __________
Motivul returului: __________
Adresa de ridicare a coletului: __________

Recomandări pentru returnarea produselor achizitionate:
Marfa se returnează în forma sa originală, fără a fi deteriorata, cu etichetele intacte, fara a prezenta urme vizibile de folosire, la adresa noastră. Returul se face fie personal la sediul firmei, sau prin curierat rapid comandat de catre un reprezentant al companiei noastre. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client (exceptie de la aceasta regula o constituie produsele care au fost livrate cu defect de fabricatie), iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la retur.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc. Grupul Zoopie® poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorare, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea iniţială. Aceste taxe pot avea o valoare între 10 şi 50% din valoarea iniţială a produsului, în funcţie de gradul de afectare al formei iniţiale al coletului şi/sau produsului.

 

10. TENTATIVĂ DE FRAUDĂ

Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau conținutului site-ului www.zoopie.ro va fi raportată autorităților competente și va face obiectul unei plângeri penale către acestea.

 

11. LITIGII

Orice litigiu apărut între Clienți și Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit rezolvarea conflictului pe cale amiabilă, competența revine Instanțelor de Judecată Române, de pe raza municipiului București. 

Prin vizitarea și cumpărarea de produse prin orice mijloc (comanda online, telefonic, email, etc), Clientul confirmă că a citit și acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea site-ului de către Client pentru informare implică totodată acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți acest site