Garanție & Service

Service

Service-ul produselor achiziționate atât prin magazinul www.zoopie.ro, sau prin magazinul partener eMAG se va face de către Zoopie®, din acest motiv nu veți găsi produsul pe site-ul eMAG în secțiunea  „Contul meu” → „Service”. Pentru a trimite produsul în service, vă rugăm să ne contactați. Toate produsele achiziționate de pe site-ul nostru, sau de pe magazinul partener eMAG, beneficiază de garanție pe baza facturii electronice, sau prin furnizarea numărului de comandă necesar pentru identificarea comenzii.

Știm că aceste situații nu sunt des întâlnite, însă în cazul în care produsul primit nu se comportă corespunzător, sau nu sunteți mulțumit/ă de performanțele acestuia, vă asigurăm că prin contactarea Serviciului de Asistență pentru Clienții Zoopie® vom găsi împreună o rezolvare.

Pentru mai multe detalii privind procedura de acordare a garanției, sau a unor probleme tehnice, vă rugăm să luați legătura cu un operator:
M: 0750.44.66.22
e-mail: contact@zoopie.ro
Program: Luni – Vineri: 09  – 17

Garanție

Garanția produselor marca Zoopie®, achiziționate prin magazinul www.zoopie.ro, sau prin magazinul partener eMAG, este de 24 luni.

Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, în termen de maxim 15 zile calendaristice, din momentul în care se face recepția produsului defect.

Grupul Zoopie® se angajează să înlocuiască consumatorului/ cumpărătorului produsul defect pe durata garanției, cu condiția respectării instrucțiunilor de utilizare și întreținere. 

Toate produsele achiziționate de pe site-ul nostru, sau de pe magazinul partener eMAG, beneficiază de garanție pe baza facturii electronice, sau prin furnizarea numărului de comandă necesar pentru identificarea comenzii.

Prezenta garanție nu se aplică:
(a) pentru elementele consumabile, cum ar fi bateriile sau pentru straturile de protecție, care se vor uza în timp, cu excepția cazului în care defecțiunea a apărut din cauza unor defecte legate de materiale ori de manoperă;
(b) pentru daune cosmetice, incluzând, dar fără a se limita la zgârieturi, îndoituri și plastic crăpat, cu excepția cazului în care defecțiunea a apărut din cauza unor defecte legate de materiale sau de manoperă;
(c) pentru daune cauzate de accidente, utilizare abuzivă sau greșită, incendii, contact cu lichide, cutremure ori alte cauze externe;
(d) pentru daune cauzate în urma utilizării produsului fără a respecta manualul și specificațiile tehnice;
(e) pentru intervenții, sau daune cauzate de reparații efectuate de persoane care nu sunt reprezentanți Zoopie®.

Dispozitivele Zoopie® sunt comercializate cu respectarea prevederilor O.G. 21/1992 și Legea 449/2003.